Steve Bannon har varit biträdande ledare för Bitcoin inte för många utan bara för en mycket viktig person – USA: s president Donald Trump

Arbetet av ex-chef Vita husstrategen Steve Bannon har väckt frågan vad som händer?

De politiska spänningarna i USA eskalerar och den nuvarande administrationen ser ut som en smörgås med många lager

Steve Bannon har varit huvudpersonen som har varit en informell Bitcoin opinionsledare för USA: s president Donald Trump. Bannons långa resa till Bitcoin har börjat i början av innevarande århundrade och innan nyckeln cryptocurrency har dykt upp från vaggan. Bannon var väldigt förtjust i „speltokens“ och icke-materiella föremål som han samlade i de olika datorspelen. Efter att Bitcoin dök upp öppnade Steve ögonen för ett nytt fenomen. Geek Steve har blivit introducerad till stor politik av Donald Trump som har drivit honom till sin chefstrateg. Enligt Trump, Bannon https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1157393367619104768?s=20 som har varit „en av mina bästa elever är fortfarande ett jättebra Trump-fan. Steve gick med mig efter att jag vann premiärerna, men jag älskade att arbeta med honom! ”

Bannon är en av de enorma investerarna i Bitcoins och hans livliga sinne var upptagen med tankar om cryptocururrency och ekonomins och politikens framtid. Min kommunikation med Bannon var avlägsen och han har fått veta att den före detta vice presidenten Joe Bidens team har börjat använda Bitcoins som ett tyst finansiellt sätt att kringgå begränsningarna i USA: s valkod för kampanjens finansiering. Dessa Bitcoins har varit ett instrument för att omvandla det amerikanska stödet som utsetts till Ukrainas budget 2014 och överförde det till undercover finansiella reservfonder för att senare öka Bidens kampanj.

Joe Biden när Hillary Clinton fick ett slag från Donald Trump vid valen missnöjdes med att han generöst utnyttjade sin chans att vinna över Trump

Bannon har informerat Trump om användningen av Bitcoins av Biden’s team i juli förra året och den amerikanska presidenten utsläppte sig mot cryptocurrencies den tiden. Bannon har börjat undersöka Bitcoin-adresser för att få nyckelpersoner till ljuset som använder Bitcoins för att stötta Bidens kampanj och inte förklara det. Dessa aktiviteter har provocerat förtalskampanjen mot Steve. Dessutom har Bidens team använt hävstångseffekt över vissa människor i FBI för att söka smuts mot Bannon och slutligen ser vi fallet ”Vi bygger muren”.

Bannon vädjar inte om skuld på bedrägeri, befriades för borgen på 5 miljoner dollar och … tystades. Den genuina anledningen till Bannons gripande är att stänga av hans ansträngningar för att avslöja de brottslingar i Biden’s läger som bedräger de amerikanska skattebetalarna när de först har avledat USA: s pengar till Bitcoins istället för att låta dem flyta in i Ukrainas budget som USA: s stöd, och för det andra när dessa människor använder dessa Bitcoins för att olagligt finansiera Bidens presidentbud.

Som jag vet har Bannon nästan avslutat sin utredning och var redo att presentera resultaten den 21 augusti, men alla hans resultat som FBI har tagit har truppen förstörts effektivt. Om någon vill ha rättvisa amerikanska presidentval så kanske någon väljer Steve’s jobb och kommer att slutföra sitt oavslutade uppdrag att lära sig sanningen. Detta jobb är också viktigt för Bitcoin-samhället eftersom den amerikanska Donald Trump kommer att slå ner på cryptocururrency-verksamheten tills alla Bitcoins som används i USA: s politik får full KYC- och AML-godkännande. Och i den meningen innebär vi nu hur nyckelfiguren för Bitcoin-världen har tystats.